Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Οικογενειακές Διακοπές στο Sun Beach Resort Complex

 
Εάν ψάχνετε για ένα προορισμό που θα σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών τότε το οικογενειακό ξενοδοχείο Sun Beach Resort Complex στη Ρόδο είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε! Μόλις 9 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και από την πόλη της Ρόδου, το ξενοδοχειακό θέρετρο Sun Beach βρίσκεται σε μια εκπληκτική τοποθεσία μπροστά στην παραλία της Ιαλυσσού και παρέχει πολυάριθμες εγκαταστάσεις κατάλληλες για όλους: ζευγάρια, οικογένειες ή μεμονωμένους επισκέπτες που θέλουν να περάσουν αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές στην Ρόδο.


Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από 2 κτήρια, το ένα μπροστά στην θάλασσα ενώ το δεύτερο μόλις 30 μέτρα μακριά σε μια έκταση 35 στρεμμάτων με όμορφους κήπους που επεκτείνονται έως την ακτή. Το ξενοδοχείο πέρα από την ιδιωτική παραλία διαθέτει 2 πισίνες για ενήλικες, 3 πισίνες για παιδιά, 3 εστιατόρια και 5 bar καθώς και διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις όπως γήπεδο beach volley, 5 x 5 γήπεδο ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και mini golf.




Το ξενοδοχείο επίσης προσφέρει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα για παιδιά, το Sun Beach 4 Kids, το οποίο συνοδεύεται από πολυάριθμες παιδικές εγκαταστάσεις όπως 2 παιδικές χαρές, παιδικό club, mini disco, mini σινεμά καθώς και ειδικά διαμορφωμένες παιδικές σουίτες εξοπλισμένες με Sony Playstation (για παιδιά άνω των 8 ετών) και άλλες πολλές ανέσεις.


Τέλος η ομάδα ψυχαγωγίας διοργανώνει καθημερινές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους καθώς και θεματικές βραδιές και shows και υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον καθ’ όλη την διάρκεια της διαμονής σας.



Τιμή

Ελάχιστη: 57€ το δίκλινο
Μέγιστη: 150€ το δίκλινο




Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, απευθυνθείτε στο:



Sun Beach Resort Complex
Τ.Θ. 272, Ιαλυσός,
Ρόδος, 85101


Τηλ: (+30) 22410 93821
Fax: (+30) 22410 95688
www.sunbeach-rhodes.gr